Prva Aesthetic & Anti-aging konferencija 2022

U Novom Sadu je odžana prva estetska i antiaging konferencija, koja uz prisustvo predstavnika Teoxane-a, označila je važan korak ka unapređenju struke u ovom regionu. Teoxane nastavlja biti neizostavan partner i resurs za stručnjake koji teže postizanju vrhunskih rezultata u estetskoj medicini. Predstavnici Teoxane–a su kolegama predstavili portfolio, benefite i način rada Teoxane škole sa Teosyal filerima u estetskoj medicini.

Teoxane, prepoznat kao lider u proizvodnji dermalnih filera, predstavljao je ključnu ulogu na ovoj pionirskoj konferenciji, pružajući učesnicima uvid u najnovije trendove i tehniku primene Teosyal filera. Predstavnici Teoxane-a su nesebično delili svoje znanje o različitim proizvodima iz portfolia, ističući njihove specifične benefite u postizanju optimalnih rezultata u estetskoj medicini.


Posebna pažnja bila je posvećena radu Teoxane škole, koja igra ključnu ulogu u obuci stručnjaka za korišćenje Teosyal filera. Učesnici su imali priliku saznati više o pristupu škole i kako ona doprinosi usavršavanju veština stručnjaka u oblasti estetske medicine. Teoxane škola nije samo mesto za učenje o tehničkim aspektima, već i za razmenu iskustava i najbolje prakse u industriji. Konferencija je bila dragocena prilika za stručnjake da se povežu, dele svoje iskustvo i prate najnovije inovacije u oblasti estetske i antiaging medicine. Teoxane je igrao ključnu ulogu u ovoj razmeni, naglašavajući svoju predanost podizanju standarda u industriji estetske medicine.

Similar Posts