Sesiam 2021

Teoxane kao generalni sponzor na akreditovanoj edukaciji za primenu hijalurona u estetskoj hirurgiji u organizaciji Sesiam. Teoxane-ovi predstavnici su svoja iskustva I benefite Teosyal filera u antiage medicini nesebično podelili sa kolegama. Teoxane-ovi predstavnici su naglasili važnost individualnog pristupa pacijentima kako bi se postigli najbolji rezultati. Istakli su i visok nivo sigurnosti i efikasnosti Teosyal filera, što čini ove proizvode preferiranim izborom stručnjaka u estetskoj hirurgiji.

Teoxane, vodeći proizvođač dermalnih filera, ponosno se ističe kao generalni sponzor na nedavnoj akreditovanoj edukaciji o primeni hijalurona u estetskoj hirurgiji, organizovanoj od strane Sesiam. Tokom ovog značajnog događaja, predstavnici Teoxane-a podelili su svoja dragocena iskustva i benefite Teosyal filera u anti-age medicini s kolegama, ističući revolucionarni doprinos brenda u oblasti estetske hirurgije.


Teoxane je učestvovao kao ključni akter na edukaciji, pružajući dublje razumevanje mogućnosti hijaluronske kiseline i njene primene u postizanju optimalnih estetskih rezultata. Ova inicijativa je deo Teoxane-ove posvećenosti podizanju standarda u estetskoj medicini, nudeći stručno znanje i podršku profesionalcima u ovoj oblasti. Učesnici edukacije imali su priliku čuti o najnovijim trendovima i istraživanjima u vezi sa Teosyal filerima, dobijajući uvid u napredne tehnologije koje Teoxane primenjuje u proizvodnji svojih proizvoda. Sponzorstvo Teoxane-a nije samo finansijski doprinos, već i angažovanje kompanije u stvaranju edukativnog okruženja koje promoviše razmenu znanja i stručnosti.

Similar Posts