Teoxane Academy Day 2022 Falkensteiner

Sa pravim ljudima na pravom mestu, uspeh je zagarantovan.
Teoxane academy conference day je u Beogradu ugostio KOL Teoxane dr Ayad Harb I dr Raul Cetto koji su kroz celodnevnu edukaciju našim lekarima kroz predavanja i live demonstracije pokazali različite pristupe, i tehnike injektiranja u cilju uklanjanja znakova starenja.

Konferencija je kombinovala predavanja i live demonstracije kako bi pružila sveobuhvatan uvid u različite pristupe i tehnike injektiranja s ciljem uklanjanja znakova starenja. Ovi stručnjaci su delili svoje ekspertize o optimalnim pristupima estetskoj medicini, naglašavajući važnost personalizacije tretmana prema individualnim potrebama pacijenata.


Dr. Ayad Harb i dr. Raul Cetto nisu samo stručnjaci u svojim oblastima, već su i KOL-ovi koji su imenovani od strane Teoxane-a zbog svoje izuzetne stručnosti i doprinosa u oblasti dermalnih filera. Njihova prisutnost na Teoxane Academy Conference Day-u potvrđuje posvećenost kompanije pružanju vrhunske edukacije i podrške lekarima u postizanju izuzetnih rezultata u estetskoj medicini. Ova konferencija ne samo da je obogatila profesionalna znanja prisutnih lekara, već je i doprinela jačanju zajednice stručnjaka u oblasti estetske medicine. Teoxane ostaje pionir u pružanju resursa i edukacije koja podstiče stručni razvoj i uspeh u estetskoj medicini.

Similar Posts