Druga Aesthetic & Anti-aging Konferencija 2022 Novi Sad

U Novom Sadu je nedavno održana Druga Aesthetic & Anti-aging Konferencija 2022, pružajući stručnjacima iz oblasti estetike i anti-age medicine izuzetnu priliku za istraživanje najnovijih inovacija i razmenu znanja. Ova konferencija postala je ključno okupljanje stručnjaka iz regiona, a Teoxane je bio ponosan generalni sponzor događaja, doprinoseći uspehu konferencije i ističući svoje posvećenje razvoju estetske medicine.

Stručnjaci iz zemlje i regiona okupili su se kako bi učestvovali u predavanjima renomiranih doktora i edukatora. Teoxane je ponudio svoj doprinos kroz zapažena predavanja koja su pokrivala najnovije trendove u primeni dermalnih filera i napredne tehnike u estetskoj medicini. Pored toga, predstavnici Teoxane-a su predstavili svoj portfelj proizvoda, pružajući stručnjacima uvid u visokokvalitetne filere koje kompanija nudi.


Konferencija je stvorila dinamičan prostor za razmenu iskustava i uspostavljanje veza među stručnjacima iz različitih delova industrije. Teoxane, kao sponzor, nije samo podržao ovu inicijativu već je i aktivno doprineo zajednici, podržavajući profesionalni razvoj i unapređenje prakse estetske i anti-age medicine. Druga Aesthetic & Anti-aging Konferencija u Novom Sadu ne samo da je bila odlična prilika za usavršavanje i edukaciju, već i za proslavu inovacija i dostignuća u ovoj brzo rastućoj oblasti. Teoxane ostaje predan podršci stručnjacima i promovisanju vrhunskih standarda u estetskoj medicini kroz aktivno učešće u takvim značajnim događajima.

Similar Posts