Teoxane Day 2021 Hyatt

Ovoga puta smo za Teoxane day ugostili dr Natalia Mytsyk (specijalista dermatologije i kozmetologije iz Moskve) koja više od decenije nesebično deli svoje znanje i iskustvo na polju estetske medicine. Posle kongresa su lekari imali poseban Masterclass koji se tiče nove tehnike pod nazvom “Russian lips”. Ova tehnika, fokusirana na postizanje prirodnog izgleda usana, pružila je lekarima priliku da se upuste u napredne metode oblikovanja usana.

Masterclass je omogućio učesnicima da steknu uvid u najnovije trendove i tehnike u području estetske medicine, a „Russian Lips“ je posebno istakao kako inovacije mogu unaprediti estetske procedure. Dr Mytsyk je podelila svoje bogato iskustvo i pružila praktične savete o primeni ove tehnike, pridonošenju profesionalnom usavršavanju prisutnih lekara.


Ovaj Masterclass nije samo bio prilika za usavršavanje, već i za izgradnju veza i razmenu iskustava među stručnjacima. Teoxane Day, kao platforma koja okuplja vodeće stručnjake iz oblasti estetske medicine, nastavlja pružati vredne resurse i podršku profesionalnom razvoju. Učestvovanje na Teoxane Day događanjima, posebno kroz Masterclass sa stručnjacima poput dr Natalije Mytsyk, predstavlja korak ka unapređenju struke i pruža lekarima mogućnost da se upuste u nove tehnike i metode. Teoxane ostaje predani partner u podršci stručnjacima u postizanju vrhunskih rezultata u estetskoj medicini.

Similar Posts