Teoxane Academy Day 2023 Hyatt Regency

Teoxane academy day je bio dan estetike i antiage medicine kome se odazvalo preko 200 kolega iz zemlje i regiona, kao i najeminentniji svetski doktori koji su kao edukatori i predavači podelili najsavremenija saznanja i svetske trendove.
Ranije smo morali stalno da putujemo da bismo se upoznali sa novim procedurama, materijalima i tehnikama, a sada, zahvaljujući Teoxane-u, znanje dolazi nama.

Kongres je svakako bio revolucionaran događaj koji je okupio lidere na polju estetske medicine. Posebna nam čast bila da ugostimo dr Lee Walkera kao I dr Shady Ismail-a koji su svoje znanje podelili sa kolegama. Teoxane Academy Day je postao ključni događaj koji je okupio lidere u ovoj oblasti, pružajući platformu za razmenu iskustava i uspostavljanje veza među vrhunskim stručnjacima.


Jedan od posebnih trenutaka kongresa bio je dolazak i predavanje renomiranih stručnjaka – dr. Lee Walkera i dr. Shadyja Ismaila. Njihovo prisustvo dodatno je obogatilo program događaja, omogućavajući prisutnim kolegama da dele dragocena znanja i iskustva sa svetskog vrha estetske medicine. Teoxane Academy Day nije samo bio edukativni događaj, već i prilika za zajednicu estetskih stručnjaka da se poveže i podržava, stvarajući mrežu koja doprinosi unapređenju struke. Ovaj događaj je potvrdio Teoxane-ovu posvećenost pružanju inovativnih resursa i podrške stručnjacima u cilju postizanja izuzetnih rezultata u estetskoj medicini.

Similar Posts